80 Χρόνια

Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς

Η ιστορία μας

Πειραιάς, 1935:

Ο Μιχάλης Βαρδαβάς, ιδρυτής και πρωτοπόρος της εταιρείας μας, ξεκινάει την καριέρα του ως οπτικός με ένα περίπτερο, το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει άδεια οπτικού για εκτέλεση οφθαλμικών συνταγών και πώληση γυαλιών οράσεως και ηλίου. Στη συνέχεια, το περίπτερο αυτό μετατρέπεται σε ένα μικρό κατάστημα που συστεγάζεται με ένα φαρμακείο. Λίγα χρόνια αργότερα, θα λειτουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα οπτικών στην Ελλάδα που φέρει το όνομα Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς.

Αθήνα, 1975:

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς επεκτείνεται και στην Αθήνα, δημιουργώντας στην οδό Ακαδημίας 18 το πρώτο κατάστημα οπτικών ειδών σε αυτή την οδό. Ο γιος του Μιχάλη Βαρδαβά, Ευριπίδης Βαρδαβάς, όντας ήδη οπτικός από την ηλικία των 19 ετών, ολοκληρώνει τις σπουδές του ως χειρουργός οφθαλμίατρος και ξεκινάει παράλληλα τη λειτουργία Οφθαλμολογικού Ιατρείου και Ινστιτούτου Εφαρμογής Φακών Επαφής το οποίο στεγάζεται στην οδό Ακαδημίας 16. Κατόπιν, ο Ευριπίδης Βαρδαβάς μαζί με την οπτικό σύζυγό του, Αναστασία Βαρδαβά, αφοσιώνονται ολοκληρωτικά στην δυναμική ανάπτυξη του καταστήματος και του οφθαλμολογικού ιατρείου.

new_store

Σήμερα:

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς (Ακαδημίας 18) φημίζεται πλέον για τη συνέπεια και την υπεύθυνη εξυπηρέτησή του, έχοντας ταυτιστεί με την κορυφαία ποιότητα στα οπτικά είδη (γυαλιά ηλίου και οράσεως, εκτέλεση συνταγών, φακοί επαφής).

Παράλληλα, το ιατρείο έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό οφθαλμολογικό κέντρο με την επωνυμία Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια και επιστημονικό διευθυντή τον κ. Ευριπίδη Βαρδαβά.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως το κατάστημα λειτουργεί και σαν πρότυπο Κέντρο Πολυεστιακών Γυαλιών.

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ του καταστήματος και του Οφθαλμολογικού Κέντρου Διαύγεια, μας έχει καταστήσει πρωτοπόρους στο είδος μας.

Οκτώ δεκαετίες βρισκόμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία των ματιών σας. Πάντα με προσωπική και πρόθυμη εξυπηρέτηση, με βαθύτατη γνώση του αντικειμένου μας, με το δικό μας Οφθαλμολογικό Κέντρο αλλά και με το δικό μας εργαστήριο επεξεργασίας και κοπής οφθαλμικών φακών για τα γυαλιά σας.

Οκτώ δεκαετίες που αποδεικνύουν στην πράξη ότι ξέρουμε να δημιουργούμε αυτό που ζητάτε από τον οπτικό και τον οφθαλμίατρό σας: Εμπιστοσύνη.