Που διαφέρουμε

 

 

 

dwr

 

 Στις παροχές μας

  • Η άρρηκτη συνεργασία του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς – Κέντρο Πολυεστιακών Γυαλιών (Ακαδημίας 18) με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια (Ακαδημίας 16): Παρέχεται η δυνατότητα για πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο από τον χειρουργό οφθαλμίατρο κ. Ευριπίδη Βαρδαβά και τους επιστημονικούς συνεργάτες του και αγοράς γυαλιών οράσεως και ηλίου ή άλλων προϊόντων οπτικών ειδών από τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς, σε μία και μόνη επίσκεψη! Πρόκειται για μία αποκλειστική παροχή υψηλών προδιαγραφών με σημεία αναφοράς την πολυετή πείρα και την επιστημονική γνώση μας, που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

  • Αν κάποιος πελάτης μας επιθυμεί άμεση εξυπηρέτηση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς διαθέτει άνετο ειδικό πριβέ χώρο ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό. Για να κλείσετε ραντεβού στο τμήμα πριβέ με την κα. Αναστασία Βαρδαβά ή με κάποιον από τους έμπειρους συνεργάτες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Διαθέτουμε ειδικό εργαστήριο επισκευών, επεξεργασίας και κοπής οφθαλμικών φακών, προηγμένης τεχνολογίας για τη σωστή εκτέλεση συνταγών και, συνεπώς, των πολυεστιακών γυαλιών σας καθώς επίσης και άριστη τεχνική υποστήριξη για κάθε περίπτωση.

 

Στην εμπειρία μας

  • Η πείρα μας πάνω στα ζητήματα της όρασης και της προστασίας των ματιών μετριέται όχι σε μήνες ή χρόνια αλλά σε δεκαετίες. Είμαστε συνυφασμένοι με την υψηλή ποιότητα σε προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα με τη σωστή εκτέλεση συνταγών πανελλαδικά για γυαλιά οράσεως. Δεν είναι τυχαίο πως η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας παραμένουν πιστοί στον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς και το Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια για δεκαετίες.

 

 

green_eyeglasse

Glasses_Sticker-skeletoi

Στη φιλοσοφία μας

  • Πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα και θεωρούμε ότι ο βέλτιστος συνδυασμός διαφορετικών ανθρώπων με διαφορετική εμπειρία και γνώσεις, αποτελεί τον καταλυτικό παράγοντα για την εξέλιξή και την επιτυχή πορεία μας.

  • Για τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς η προσωπική εξυπηρέτηση είναι κανόνας χωρίς την παραμικρή εξαίρεση. Για εμάς, κάθε πελάτης αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, με την πείρα των συνεργατών μας να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη διάθεσή του ώστε να επιλέξει το προϊόν εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα.

  • Αρχή μας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Βρισκόμαστε δίπλα σας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα όχι μόνο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της επίσκεψης στον Οπτικό Οίκο Βαρδαβας – Κέντρο Πολυεστιακών Γυαλιών.